Liikenne ja pysäköinti 2016

Pysäköinti Porsche Horse Show’ssa

Helsingin Jäähallille on erittäin hyvät julkiset kulkuyhteydet ja suosittelemme hyödyntämään niitä auton sijasta. Julkisista kulkuyhteyksistä löydät lisätietoa Helsingin Jäähallin sivuilta LINKKI

Jos kuitenkin olet tulossa autolla tapahtumaan löytyy Helsingin Jäähallin lähiympäristöstä rajoitetusti maksullista pysäköintitilaa ja maksuttomia parkkialueita. Alla listattuna parkkimahdollisuuksia:

  • Stadionin eteläpuolella pysäköintitilaa Paavo Nurmen - ja Mäntymäen kentillä. Kentillä on arkisin maksullinen pysäköinti klo 9–19, pysäköinnin aikaa ei ole rajoitettu ja hinta 1€/tunti. Pysäköinnin voi maksaa myös Easypark- ja Parkman -sovelluksilla. Huomioithan, että osa Mäntymäen kentän paikoista on tarkoitettu vain linja-autoille ja Olympiastadionin remontin vuoksi parkkialueet ovat rajoitetut.
  • Urheilukadulta löytyy maksullisia vinopaikkoja. Pysäköinti on maksullista arkisin klo 9–21, hinta 1€/tunti ja maksuvälineenä käy myös Easypark- ja Parkman-sovellukset.
  • Laakson sairaalan edessä, Lääkärinkadun päässä, on maksuton parkkipaikka. Huomioithan, että aivan sairaalan edessä on muutama aikarajoitettu paikka, jossa parkkiaika maksimissaan 2 tuntia arkisin ajalla 8–17. Lääkärnikadun päädystä on kävelytie Laakson ratsastuskentän ohi Nordenskiöldinkadulle ja Jäähallille.
  • Linnanmäen lähellä on pysäköintitilaa osoitteessa Tivolitie 1. Pysäköintialueelta on n. 1 km:n matka Jäähallille ja pysäköinti on maksullista.
  • Varaathan pysäköintiin riittävästi aikaa, jotta ehdit ajoissa paikalle omaan näytökseen.
  • Suurin osa parkkimittareista ottaa vastaan vain kolikoita tai maksun parkkisovellusten kautta.
  • Kaikilla pysäköintialueilla noudatetaan yleisiä Helsingin kaupungin pysäköintisääntöjä.
Huomioithan, että Helsingin Jäähallin viereinen, maksullinen pysäköintialue Pohjoisella Stadionintiellä ei ole käytössä vuoden 2016 Porsche Horse Show'ssa. 
Myöskään Laakson ratsastusstadionin pysäköintialueet eivät ole yleisön käytössä tapahtuman aikana.
Vuonna 2016 Vauhtitiellä Eläintarhan urheilukentän lähellä oleva pysäköintialue ei ole käytössä.

Huikea tarjous EuroParkilta Horse Show'n kävijöille - Pysäköinnistä 30 %:n alennus pysäköintihalleihin

Lisätiedot www.europark.fi/horse-show-2016/